/ Вовед во случај /
Ние правиме разлика за нашите клиенти
Нашите клиенти се движат од мали локални трговци на големо до сопственици на меѓународни брендови. Дознајте како некои од нашите клиенти успеваат со Bohe.
Врвен случај DFM
01Врвен случај DFM
Име на дел: TOP CASE
Материјал: AL6063
Дебелина: 2.2mm
02шасија, графички процесор
Име на дел: шасија, графички процесор
Материјал: Al 5052-H32
Дебелина: 2.0мм
шасија, графички процесор