/ Список со опрема /
Висок калибар Опремата за производство
За ефикасно, прецизно производство, се потпираме на бројна меѓународна опрема што е направена да трае и
помагаат во производството на компоненти со брза стапка за да се исполнат квотите.
[список: наслов]
ЦПУ 1580
Обем на обработка: 1600mm×800mm
Производство: LGMazak
Потекло на опремата: ЈАПОНИЈА
Датум на производство: 2015.06.20 год
Точност на обработка: 0.005 mm
Количина: 1
[список: наслов]
ЦПУ 1580
Обем на обработка: 1600mm×800mm
Производство: LGMazak
Потекло на опремата: ЈАПОНИЈА
Датум на производство: 2015.06.20 год
Точност на обработка: 0.005 mm
Количина: 1
[список: наслов]
400T Панч
Обем на обработка: 1300×3400×650mm
Производство: YANGLI
Потекло на опремата: КИНА
Датум на производство: 2015.03.15 год
Точност на обработка: 0.02 mm
Количина: 1
[список: наслов]
3D шестоаголник
Обем на обработка: 600*800*600мм
Производство: HEAXGON
Потекло на опремата: Шведска
Датум на производство: 2021.04 год
Точност на обработка: 0.002 mm
Количина: 1
[список: наслов]
WEDM MITSUBISHI
Обем на обработка: 600×400
Производство: MITSUBISHI
Потекло на опремата: ЈАПОНИЈА
Датум на производство: 2020.08 год
Точност на обработка: 0.0002 mm
Количина: 1
[список: наслов]
WEDM Western
Обем на обработка: 1600mm×800mm
Производство: LGMazak
Потекло на опремата: ЈАПОНИЈА
Датум на производство: 2015.06.20 год
Точност на обработка: 0.005 mm
Количина: 1
Листа на опрема