/ Вести /
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. порано беше позната како Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.
  • -2022 03 02-
  • Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. порано беше позната како Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.

  • Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. порано беше позната како Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Компанијата главно се занимава со дизајнирање и производство на калапи за прецизно штанцување како што се автомобилски калапи, електронски калапи 3C и истражување и развој на апарати за домаќинство, медицинска, полупроводничка и опрема за автоматизација. И производство, и производство на разни нестандардни прилагодени делови. Повеќе од 90% од вработените во тимот на компанијата имаат повеќе од 15 години искуство во индустријата за мувла. Професионалниот технички тим може брзо и прецизно да одговори на барањата на клиентите за производство. Добар сервисен систем се рефлектира кај клиентот од првото испрашување до апликацијата на производот. Одржување по продажбата. Повеќе од 90% од вработените во тимот на компанијата имаат повеќе од 15 години искуство во индустријата за мувла. Професионалниот технички тим може брзо и прецизно да одговори на барањата на клиентите за производство. Добар сервисен систем се рефлектира кај клиентот од првото испрашување до апликацијата на производот. Одржување по продажбата. Од 2021 година, компанијата има добиено повеќе од 20 високотехнолошки патенти. Одличниот квалитет на производот прави нашите матрици за печат да се извезуваат во Јапонија, САД, Германија, Мексико и други земји. Ќе продолжиме да иновираме во технологијата за да одговориме на различните потреби на клиентите.
  • Прочитај повеќе >>
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. порано беше позната како Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.
Прочитај повеќе >>