/ Нашата компанија /
Вашиот доверлив партнер во индустријата за мувла
Jiangsu Bohe мувла технологија Co., Ltd. порано беше познат како Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Компанијата главно се занимава со дизајнирање и производство на калапи за прецизно штанцување како што се автомобилски калапи, електронски калапи 3C, и истражување и развој на апарати за домаќинство, медицинска, полупроводничка и опрема за автоматизација. И производството на различни нестандардни прилагодени делови.
Повеќе од 90% од вработените во тимот на компанијата имаат повеќе од 15 години искуство во индустријата за мувла. Професионалниот технички тим може брзо и прецизно да одговори на барањата на клиентите за производство. Добар сервисен систем се рефлектира кај клиентот од првото испрашување до апликацијата на производот. Одржување по продажбата.
Како на 2021, компанијата има добиено повеќе од 20 високотехнолошки патенти. Одличниот квалитет на производот го прави нашето печатење умира извезени во Јапонија, САД, Германија, Мексико и други земји. Ќе продолжиме да иновираме во технологијата за да одговориме на различните потреби на клиентите.
Некои клучни моменти во Растот на Бохе
2015
Основање на Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. во Куншан, Сужоу, Кина со инвестиција од 5 милиони јени. Главна дејност: прецизно штанцување матрица и обработка на делови од матрици
2016
Добиените права за увоз и извоз, годишниот промет е зголемен за 115% во однос на 2015 година
2017
Добиена ISO9001 меѓународна сертификација. Истата година ја освои Јапонската награда за подобрување на квалитетот на клиентите.
2018
Брзиот пораст на прекуокеанските пазари Јапонија, САД, Германија, Мексико итн. станаа главни извозни пазари. Годишни девизни трансакции JPY: 2.86 милијарди УСД: 2.59 милиони.
2019
На стратешка локација на Nantong Rudong да се изгради нова фабрика. Во исто време беше основана и конструирана Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. стапи во функција непречено
2021
Започнете активно да го ширите бизнисот на европскиот и американскиот пазар.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Мисија и визија
  • Цел на претпријатието
    Станете одличен бренд во индустријата за мувла и опслужете повеќе висококвалитетни клиенти ширум светот
  • Работна филозофија
    Се менувам, растем, нека работиме заедно.
  • Цел на претпријатието
    Клиентот на прво место, понудената соработка
Деловна филозофија
Технологија + Квалитет + Цена + Испорака = Совршена услуга
Висок калибар Опремата за производство
За ефикасно, прецизно производство, се потпираме на бројна меѓународна опрема што е направена да трае и помага во производството на компоненти со брза стапка за исполнување на квотите.
Прилагодете го вашето Дизајн на мувла
Добивате професионални консултации за вашиот дизајн, со професионален совет поткрепен со долгогодишно искуство во изработка на калапи за бројни клиенти. Bohe е посветена на изнаоѓање решение кое одговара на вашите цели и буџет, истовремено обезбедувајќи го готовиот калап вашите спецификации.
Ние правиме разлика За нашите клиенти
Нашите клиенти се движат од мали локални трговци на големо до сопственици на меѓународни брендови.
ТОП СЛУЧАЈ
ЗАКРТУВАЧ, ЗАДНАТА СТРАНА
FORMING_RESTRIKING