/ Нашиот тим /
Посветен тим со долгогодишно искуство
Тимот на Бохе се состои од искусни поединци кои имаат широко искуство во изработка на калапи. Секој член, исто така, има значителна изработка, дизајнерски вештини и внимание на деталите. Вредниот менаџерски тим е одговорен да ги насочи нашите вработени ефикасно да ги исполнуваат вашите нарачки. Со проактивен тим подготвен да ви служи, Bohe може да ја подигне вашата позиција на вашиот целен пазар.
Ву Јунху
- Основач генерален директор
Дипломирал на Универзитетот Сужоу и дипломирал дизајн за време на универзитетот. По дипломирањето се приклучил на познатата јапонска компанија Canon Group со свои одлични услови. За време на неговата работа во Canon Group, тој сам научил јапонски и поседувал одлични продажни способности. Во 2013 година ја започна својата независна претприемничка кариера. По две години врнежи и полирање, тој официјално ја основа Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. во 2015 година. Во 2019 година, компанијата беше трансформирана и надградена, а Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. беше основана во Рудонг, Нантонг.
Нашиот тим
Од 2001 година, тој се занимава со дизајн и производствена индустрија за калапи и има повеќе од 20 години искуство во производството.
Џанг Буде
Заменик Генерален Директор
Таа е изложена на надворешно-трговски котации и извоз во текот на целата година. Се справи со приемот и преговарањето на европските и американските клиенти.
Ху Јамеи
Бизнис менаџер
Има 20 годишно работно искуство во индустријата за мувла и има остар увид и производствена способност за прилагодување и модификација на прецизни калапи.
Коу Ханбинг
Директор на Одделот за дизајн
Таа е изложена на надворешно-трговски котации и извоз во текот на целата година. Се справи со приемот и преговарањето на европските и американските клиенти.
Киу Ронг
Менаџер за надворешна трговија
Колку сме подобри, толку е подобра мувлата
Преку високиот тимски дух, тимот на Бохе стекнува силно чувство на одговорност за извршување на задачите на најдобар можен начин. И нашиот позитивен и ангажиран став ни овозможува да изградиме подобра мувла и подобро да ви служиме.