/ Технологија /
дизајни Поддржано од
Искуство и пазарни трендови

Во Bohe, имаме квалификуван внатрешен дизајнерски тим посветен на исполнување на вашите потреби за прилагодување на калапот. Имаме вкупно 9 дизајнери, вклучувајќи 6 лица во модулот за пареа, 2 во групата апарати за домаќинство, 8 лица со 12-годишно искуство во дизајнирање и месечен производствен капацитет од 25 калапи.
Занаетчиство Роден од Искуство и вештини
Тесно соработуваме со вас преку професионални консултации при изборот на вистинскиот материјал и форма. Дизајнерите на Bohe, исто така, ја оптимизираат вашата визија и ја прават да се продава за вашата целна публика со перформансите и издржливоста што тие ја сакаат. Почнувајќи како едноставна скица на хартија, секој калап е фалсификуван за да ја оживее вашата визија. Со наша помош, можеме да најдеме дизајн кој ги исполнува вашите цели додека останува во рамките на вашиот буџет.
4 чекори без мака во изградбата на вашата нарачана мувла
01 Поднесување дизајн
Дизајнерскиот тим внимателно го проучува вашиот концепт. Искусните членови на нашиот дизајнерски тим нудат првична скица. Комуницирајте со вас за деталите
02 Брзо земање примероци
Bohe ќе создаде БЕСПЛАТЕН примерок од вашиот калап врз основа на финализираниот дизајн и ќе ви го испрати. Примерокот може да ви помогне да одлучите за какви било промени пред да продолжите до последниот чекор.
03 Масовно производство
По добивањето на аванс, продолжуваме со производство на вашата приспособена мувла преку нашата автоматска производна линија.
04 Пакување и испорака
Вашите готови нарачки се соодветно спакувани во вашето прилагодено пакување и доставени до вас преку доверливи логистички компании.