50000+
Случај за успех
20+
Години на проектно искуство
5um
Точност на откривање
2um
Точност на способноста за обработка
од
2005
богати
работно искуство

Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. е професионален производител со скоро 20 години искуство во дизајнот и производството во индустријата за матрици за штанцување. Произведените матрици за штанцување главно се користат во автомобили, 3C производи, апарати за домаќинство, медицинска, полупроводничка и други индустрии.
Bohe му ветува на секој купувач со професионална технологија и совршена услуга да обезбеди стабилност на масовното производство и квалитетот на производите.
Добијте поддршка од Бохе Сервис
Тип на мувла
Нашите типови мувла се многу богати, не само постојните единечни матрици, напредок итн., туку и различните типови може да се прилагодат според потребите на клиентите.
Единечна матрица/Прст за пренос/Калап/Напредок/Алатка/Опрема за автоматизација
Избор на материјал
Изборот на материјал е исто така главен правец на калапот, не само ограничен на обичното производство на материјали, ние исто така работевме напорно за да иновираме различни калапи за материјали.
Челик / Купер / Нерѓосувачки / Алуминиум
Примена индустрија
Калапи често се користат во различни сценарија, а калапи се неразделни од многу места во животот. Ние исто така ги обезбедуваме потребните услуги за мувла за различни индустрии.
Автоделови/3C индустрија/Индустрија за апарати за домаќинство/Медицинско
Не можете да најдете идеално обликување на преса за вашите индустрии?
Услуги кои ги поттикнуваат вашите деловни способности

Од нашите професионални консултации до брзо создавање прототипови, деловните ориентирани услуги на bohe можат да ги доведат вашите маркетинг напори до нови височини и истовремено да ви помогнат ефикасно да ги постигнете вашите цели.
За да го диверзифицираме изборот на обликување со печат, имаме OEM и сопствени опции кои привлекуваат пошироки пазари и поседуваат подобрени функции. Доколку сакате да го посетите нашиот изложбен салон, јавете се на нашиот тим денес.
01. Цртеж (2D и 3D) цитат
>
02. Потврдете го дизајнот на процесот
>
03. дизајн на мувла
>
04. Обработка на делови од мувла
05. Проверка на производот
>
06. Поднесете производ
>
07. клиент сајт прифаќање на мувла
>
08. Пакет и пратка
Партнерство со меѓународни брендови
Реномирани компании ширум светот постигнаа успех преку нашето добро изработено обликување на печатот, како и нашите професионални услуги.
Погледнете со кого работиме во продолжение.